Fietscafé Jongeren aan zet

Donderdag 4 maart 2021 organiseert Fietsersbond Rotterdam+Regio in samenwerking met de landelijke Fietsersbond Jongeren een online Fietscafé. De bijeenkomst begint om 19.30 uur; om 20.45 uur volgt dan de algemene ledenvergadering (ALV).

Deel 1: Fietscafé

Carmen Meijer
Carmen Meijer

 

Onder leiding van Carmen Meijer en Arjen Klinkenberg van Fietsersbond Jongeren gaan we deze avond aan de slag met thema’s die jongeren aanspreken. En welke thema’s zijn dat? Let op, gewijzigd programma:

  1.  Wielrennen – met Wouter Kelderman van Rotterdamse Wielren Club Ahoy
  2. Fietstimulering– met Saskia den Hartigh van gemeente Rotterdam

 

 

Arjen Klinkenberg

De deelnemers aan het fietscafé worden gevraagd actief mee te denken en op deze thema’s tot belangrijke verbeterpunten te komen.
Ervaar met welke thema’s en vraagstukken de Fietsersbond bezig is en kijk hoe jij daarin jouw bijdrage kunt leveren en invloed kan uitoefenen!

 

 

Deel 2: Algemene ledenvergadering Fietsersbond Rotterdam+Regio

Leon Erkelens
Leon Erkelens (voorzitter)

 

Volgend op de activerende bijdrage van Fietsersbond Jongeren hebben we een korte pauze en gaan we door met de ledenvergadering.

In het kort de agenda:

  1.   Delen van de ervaringen van afgelopen jaar (Zie jaarverslag 2020)
  2.   Financiële verantwoording (kort en krachtig)
  3.   Bestuur voor het komende jaar (Kandidaat stellen kan)
  4.   Jaarplan 2021: Fietsschool van de Fietsersbond uitgelicht

Tijdens de vergadering wordt alle informatie gepresenteerd en toegelicht, maar als je er belangstelling voor hebt, kunnen we je op verzoek de formele agenda en bijbehorende stukken toesturen. Geef dat aan bij je inschrijving. Inschrijven kan tot en met woensdag 3 maart.

Aanmelden digitaal Fietscafé en ALV 04-03-2021

Omdat evenementen momenteel lastig te organiseren zijn heeft de Fietsersbond Rotterdam+Regio ervoor gekozen het Fietscafé Jongeren aan zet! gevolgd door een Algemene Ledenvergadering op 04-03-2021 digitaal te laten plaatsvinden. Inschrijving is daarvoor noodzakelijk.