Fietsverlichtingsactie Centraal Station: de Fietslamp-tunnel gaat weer aan!

Op donderdag 8 december van 16:30 tot 19:00 controleren wij samen met de gemeente Rotterdam uw fietsverlichting, repareren wat kapot is en delen lampjes uit.

iedereen-verlicht-op-die-fiets-campagne-station-scaled-1920×1080

FIETSLAMPEN AAN OP DE FIETS

Donderdag 8 december is ie er weer: de Fietslamp-tunnel bij het Centraal Station. Nu ook met de ondersteuning van de Fietsersbond Rotterdam+Regio.

Van 16:30 tot 19:00 uur kijken wij alle verlichting na, repareren wat kapot is en delen lampensets uit. Fiets even langs!

Zodra het donker is, moet je fietsverlichting aan. Iedereen weet het, maar niet iedereen doet het. Je lampjes zijn kapot of ze liggen nog thuis. Maar zonder licht rijden kan voor gevaarlijke situaties zorgen. De komende tijd gaan we samen met gemeente Rotterdam en partners van de Rotterdamse Fietsalliantie, zoals de Fietsersbond, aan de slag met de campagne: Fietslampen aan!

Op scholen, op straat, online, in de fietstunnel bij Centraal Station: de komende tijd herinneren we alle Rotterdammers eraan. Vergeet je lampjes niet, repareer die dynamo en zet in het donker altijd je fietsverlichting aan.

 

Categorieën