For English, see below

City-Ride voor nieuwe fietsers

Fiets-MH_27813-2100×1118

Ken of ben jij een beginnende fietsers die meer ervaring op wil doen in het verkeer in Rotterdam? Dan Organiseert Fietsdocent Bram Hakkenberg op 30 augustus een City Ride.

Het startpunt is Campus Bike op de Erasmus Campus (adres), 30 augustus om 18:00. Er zijn voldoende fietsen op maat beschikbaar. Aanmelden kan door Bram Hakkenberg te mailen op [email protected] of door te bellen/appen op 06-46381791

Join the CityRide!

Are you or do you know a beginner cyclist who wants to gain more experience in traffic in Rotterdam? Then on August 30th, Bicycle Instructor Bram Hakkenberg is organizing a City Ride that will help you accustom to cycling in the city center.

The starting point is Campus Bike at Erasmus Campus (address), on August 30th at 18:00. Ample custom-sized bikes are available. You can register by emailing Bram Hakkenberg at [email protected] or by calling/texting at 06-46381791.

Categorieën