Gratis OV vanaf P+R terreinen

KralingseZoom_Peter-Schmidt (1)_0

Door werkzaamheden is Rotterdam Centraal komend weekeinde niet bereikbaar. Dit koopweekend is het OV vanaf P+R daarom gratis. Lees hieronder meer.

Wie in de koopweekenden rondom Black Friday en Sinterklaas parkeert op een van de vijf grootste P+R terreinen rondom Rotterdam krijgt gratis ov naar de stad. In deze weekenden is er geen treinverkeer van en naar Rotterdam CS door werkzaamheden van ProRail. De gemeente en de RET bieden gratis ov-kaartjes aan om ervoor te zorgen dat niet alle bezoekers met de auto naar de binnenstad komen en de winkels goed bereikbaar blijven. Op zaterdag 25 november deelt wethouder Vincent Karremans (o.a. Mobiliteit) gratis ov-kaartjes uit op P+R terrein Kralingse Zoom.

Meer weten? Kijk hier

Categorieën