Januari 2023

Nieuwe penningmeester fietsersbond Rotterdam

De Fietsersbond Rotterdam+Regio was vanaf zomer 2022 op zoek naar een nieuwe penningmeester. Sinds begin 2023 heeft Henk Brinks deze taak op zich genomen. Hieronder stelt hij zich voor. Wij wensen Henk succes in zijn nieuwe job.

Henk Brinks penningmeester

Hallo fietsenthousiastelingen, ik ben Henk Brinks. Heb mijn leven lang gefietst, veel fietsvakanties gedaan in Nederland en Scandinavië en elke dag naar mijn werk gefietst als Inkoper in de Randstad Regio. Door de Maastunnel naar Schiedam, maar ook met de Waterbus vanuit Ridderkerk naar Krimpen a/d IJssel, een prima verbinding.
Met fiets en boot naar je werk, wie wil dat nou niet? Zo stond ik nooit in de file, genoot ik van vogelconcerten, had genoeg beweging en was op de fiets zo vrij als een vogel. Kon niet anders dan na mijn werkzame leven vrijwilliger worden voor de Fietsersbond. Dit omdat ik  mijn medemens ook zo’n goed fietsleven gun. Want samen fietsen we beter!

Categorieën