Fietsersbond Rotterdam+Regio houdt jaarlijkse fietsverlichtingsactie

Fietsverlichtingsactie Rotterdam 30-11-2019

In Barendrecht (02-11-2019), Ridderkerk (16-11-2019) en Rotterdam (30-11-2019)

fietsverlichtingsactie-010

Ieder jaar organiseert de Fietsersbond de actie “Laat je zien”. Voor de winter begint wordt iedereen er op gewezen, dat je met goede fietsverlichting ook in de winter gezien wordt door andere verkeersdeelnemers. De actie wordt landelijk gecoördineerd, maar vooral lokaal uitgevoerd. Plaatselijke afdelingen van de Fietsersbond helpen mensen met informatie, het controleren van hun fietsverlichting en het uitvoeren van kleine reparaties aan fietsverlichting.

Vanuit de afdeling Rotterdam+Regio houden we al enkele jaren een fietsverlichtingsactie in Rotterdam en Barendrecht.

Op zaterdag 2 november 2019 van 11 tot 16 uur staan we op de Middenbaan in Barendrecht,naast het Kruidvat. We willen voorlichting geven over fietsverlichting en de Fietsersbond, mensen in de gelegenheid stellen hun fietsverlichting te laten controleren, en zo nodig de verlichting te repareren.

NIEUW!!!!! Voor het eerst ook in Ridderkerk! Op zaterdag 16 november 2019 staan we van 11 tot 16 uur bij de fietsenstalling van het winkelcentrum Ridderhof (Jan Steenstraat).

Dit jaar organiseren we de fietsverlichtingsactie in Rotterdam op zaterdag 30 november 2019 (van 11-16 uur). Vanwege de werkzaamheden op de Coolsingel staan we dit jaar met een tent op de Blaak/hoek Nieuwstraat, bij het monument van Maarten Toonder.

Graag zien we je terug op één van deze acties. Helpen mag ook:

  • de actie en de fietsersbond onder de aandacht van het winkelende publiek brengen
  • fietsverlichting controleren en repareren.

Lijkt het je leuk om mee te doen met de Fietsersbond?

Meld je dan aan bij:

Dik van Houwelingen dik.vanhouwelingen@gmail.com
Francien van der Lee info@fietsavontuur.net

Categorieën