Vrijdag 27 april 2018 weer fietstocht door Rotterdam

Critical mass bike ride Rotterdam

Fietsen voor gezonde lucht en veilige fietsroutes

fietsmob010

Fiets mee voor schonere lucht en meer ruimte voor de fiets. We willen dat de gemeente Rotterdam de fiets serieus neemt en in haar beleid de fiets op de 1e plaats zet. Op vrijdag 27 april organiseren we samen met andere bezorgde Rotterdammers weer een fietstocht. De tocht duurt ongeveer 3 kwartier tot 1 uur. De start is om van 19.30 uur voor de Albert Heijn op het Schouwburgplein 85, Rotterdam.

We willen dat de gemeente Rotterdam de fiets serieus neemt en in haar beleid de fiets op de 1e plaats zet. In 2018 organiseert Critical mass movement Rotterdam elke laatste vrijdag van de maand weer een fietstocht, een Critical Mass Bike ride Rotterdam (CMBrr). Tijdens deze fietstocht is het de bedoeling dat iedere fietser zo opvallend mogelijk aanwezig is, bijvoorbeeld met een felgekleurd hesje al dan niet met een pakkende en gepaste tekst.
De fietstocht start om 19.30 uur voor de Albert Heijn op het Schouwburgplein 85. Neem partners, familie, collega’s, vrienden, e.a. sympathisanten voor een gezonde en veilige stad gewoon gezellig mee!
Route: zie hieronder.

Centrum cijfers.indd

Categorieën

3 reacties op “Critical mass bike ride Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *