2e bijeenkomst

Fietscafé Rotterdam

Bijeenkomst over de toekomst van de Fietsersbond

De Fietsersbond is een bloeiende vereniging. Toch kost het ons steeds meer moeite om nieuwe leden te werven, vooral onder jongeren. Wat kunnen we doen? Hoe ziet de Fietsersbond van de toekomst er uit? Daarom werd vanuit de Fietsersbond een bijeenkomst georganiseerd onder de naam Fietscafé op dinsdagavond 20 maart 2018 in de theaterzaal van De Nieuwe Banier, Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam.

Op het programma stond o.a. de film  ‘Why we cycle’ een boeiende documentaire over de Nederlandse fietscultuur. Hierna volgde een discussie over hoe mensen betrekken bij de Fietsersbond

Na het zien van de film “Why we cycle” zijn we trots op de fietscultuur die we in Nederland hebben. Alles m.b.t. fietsen en de fiets is hier zo vanzelfsprekend. Reactie uit de zaal: nooit geweten dat fietsen zoveel meer doet met een mens! Bijgaand een trailer van de film:

Zie: https://www.youtube.com/watch?v=hs_aqm0j7jI&t=1s

Categorieën