Fietserskrant archief

, 769.3kB

Fietserskrant Winter 2015 nummer 2

Bakfietsparkeerplaatsen verdwijnen | Nieuw Coolsingelplan | Creatief op wielen | Scanauto | Roltrappen Maastunnel | Centraal Station en diefstal | De stad uit langs de Blauwe Verbinding | Fietspad Parkkade | Vacatures Fietsersbond

Download

, 0.99MB

Fietserskrant Voorjaar 2015-1

LED lampjes een oplossing of een probleem? | De Fietsersbond Rotterdam in cijfers en plaatjes | Stelt zich voor | De fietser in de kunst | Buitenbeter app | Slordig parkeren een groeiend probleem | Positief in Rotterdam | Gaan fietsers en voetgangers samen? | Debat ‘Gezond verkeer’

Download

, 804.52kB

Fietserskrant Zomer 2014-2

Horen, zien en ruiken | Gemeenteraadsverkiezingen | Het Nieuwe MaasParcours | De fietser in de kunst | Zeuren op Zuid | Fietsparkeren | Fietswrakkenactie Alexander

Download

, 623.16kB

De Fietserskrant Voorjaar 2014

Verkiezingsspecial. Met de standpunten van de verschillende partijen.

Download

, 1.02MB

De Fietserskrant Najaar/winter 2013-3

Voortgang knelpunten, Maasstad: ga toch fietsen!, Stemming: standaard groen, Oog voor fietsende klanten, Noord: vooruitgang, BAR fietsroute, Website fietsongevallen, Actie fietsverlichting

Download

, 1.41MB

De Fietserskrant Voorjaar/zomer 2013-2

Fietsgebruik en veiligheid, Nieuwe Oudedijk, Interview Victor de Waal, Resultaten enquête, Verbeteringen Oostzeedijk, Het aantrekkelijke fietspad, Brommers op het fietspad, Oproep bijeenkomst Overschie

Download

, 1.58MB

De Fietserskrant Zomer 2012-1

Wederopstanding Alexander, De groei van het fietsverkeer in Rotterdam, Nieuw Reijerwaard, Fietstechnische blooper, Oostplein bij het gemaal, A13- A16, Top Tien slecht wegdek en Tramrailsovergangen

Download

, 0.92MB

De fietserskrant Winter 2009-1

Benzinestation Maasboulevard, Fietsparkeren en stallingen Zuidplein, Knelpunten, Fietskaart Stadsregio, Het Hofpleinlijnviaduct, Obstakels en verkeersveiligheid

Download

  • Fietserskrant Najaar 2014-3 Oefening baart kunst | Ondergronds Rode Plein | Vlak asfalt vlak houden | Luie leds | Fietsestafette Stad & Land | Doe mee! | Beter fietsen in Rotterdam | Beter een gat in een fietser dan een kras op een auto?
  • Fietserskrant Zomer 2014-2 Horen, zien en ruiken | Gemeenteraadsverkiezingen | Het Nieuwe MaasParcours | De fietser in de kunst | Zeuren op Zuid | Fietsparkeren | Fietswrakkenactie Alexander
  • De Fietserskrant Voorjaar 2014 Verkiezingsspecial. Met de standpunten van de verschillende partijen.
  • De Fietserskrant Najaar/winter 2013-3 Voortgang knelpunten, Maasstad: ga toch fietsen!, Stemming: standaard groen, Oog voor fietsende klanten, Noord: vooruitgang, BAR fietsroute, Website fietsongevallen, Actie fietsverlichting
  • De Fietserskrant Winter 2013-1 (Enkele cijfers, Licht aan of licht uit?, wethouder Jeannette Baljeu, Maasvlakte 2 open, De fietsforens, Op pad met de portefeuillehouder, Enquete en Elke dag over de brug!)
  • De fietserskrant Winter 2009-3en4 (De Meent, Top Tien slecht wegdek, Nieuwe en vernieuwde fietspaden, Fietsen op Katendrecht het blijft behelpen, Fiets een rondje met een pontje, Verlichting en verblinding, Verkeersplan Binnenstad Rotterdam, Uit het PROV)
  • De fietserskrant Voorjaar 2009-2 (Fiets filevrij van Rotterdam naar Den Haag, Knelpunten op onze website, Schaft Rotterdam rode fietspaden af?, 3 Fietskaart (weer) aan zijden draadje?, Hofpleinlijn Rotterdam – Den Haag, Verkeersplan Binnenstad, Top Tien slecht wegdek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *